Halloween party ideas 2015

Election hi 15.11.2011 Hotel Sudakshina Conference Hall, Silchar  a nei ani a.. Pu Lalringum Sanate, Assembly Secretary in a hmangpui.

President: Lalramsan Hmar
V. President: Rolungmuon Inbuon
Gen. Secy: Joseph Joute
Asst Secy: George Vanlaldua Khawjawl
Finance Secy: Lalengzam Pudaite
Treasurer: Lalruotmawi

Departmental Secretaries:-

Education Secy: Evan Buhril
Information Secy: Henry
Games & Sport: Meshak
Social & Cultural: Abraham Beisei Neingaite.
Public Relation: Lienminthang Vaiphei
Advisers: Pu Chawnghmunlur Varte, Pu S.K Khobung, Pu Sumlamrawn, Pu Lalthlirlien Darngawn
Auditor: Pi Laltuozing Hmar

Post a Comment

Comments not related to the news or article may be deleted.

Powered by Blogger.