Halloween party ideas 2015

January ni 28, 2012 pha Manipur Assembly election ding le inzawmin zani khan Nomination file ta hai hming tlangzar a ni a, Tipaimukh Constituency a in-candidate hai chu:-

1. Chaltonlien Amo - INC
2. Dr L Fimate - AITC
3. Nrurrivung - IND
4. Hmangkhum Joute - IND
5. H Sanglawm - Jai Maha Bharat Party
6. Ngursanglur - IND an nih.

Via SInlengNews

Post a Comment

Comments not related to the news or article may be deleted.

Powered by Blogger.